Referencer

“Vi har valgt at fokusere på vores kerneforretning – derfor har vi outsourcet en del af vores IT. I den forbindelse hjælper Ole Høegh os med de mange nye arbejdsgange og fungerer som bindeleddet mellem forretning og IT.

Det kræver specielle kompetencer at være projektleder i dette store integrationsprojekt mellem vores kunder i modebranchen og os, hvor så mange forskellige mennesker og processer skal fungere sammen. For at det skal lykkes, er det vigtigt, samarbejdet fungerer.

Ole Høegh forstår at skabe fælles forståelsesrammer i vores brede felt af spillere: Transportfolk skal kunne spille med modefolk. IT, lager og forretning skal arbejde i samme retning. Og IT-folk skal kommunikere med ikke-IT-kyndige. Det mestrer Ole Høegh.”

Alex Dufrenne
Head of Service Management Nordic & Baltic, DHL Exel Supply Chain

“I forbindelse med flere projekter har jeg arbejdet sammen med Ole Høegh. Hver gang har det været et positivt samarbejde, som har højnet kvaliteten af både arbejdsprocessen og projektresultatet.

Det kan være svært umiddelbart at sætte veldefinerede begreber på Ole Høeghs kompetencer. De strækker sig ud over definitionerne, og det er det, der er hans styrke. Ole Høegh behersker den svære disciplin at få andre til at tænke ud over de rammer, begrænsninger og definitioner, der almindelig hører til specifikke fagområder. Gennem sin analytiske projektledelse formår han at starte og styre processer, der bevirker, at det bedste fra forskellige fag fusionerer og skaber en synergieffekt.

Samtidig sikrer hans fine humor og klare udmeldinger, at processen forbliver jordbunden, gennemskuelig og let for alle parter.

Resultatet er, at målet for projektet fremstår klart inden for en fælles referenceramme, hvor projektdeltagerne i en velstyret proces arbejder sammen og bruger hinandens kompetencer optimalt og med forståelse.

Og som en god håndværker rydder han op efter sig. Han følger projektet til dørs og sikrer samtidig rammerne for den fremtidige proces.”

Anne-Marie Arnvig
Manager, Websydian Communications and Marketing, Websydian A/S

“I have had the pleasure of working with Ole Høegh while he had the position of Director of Development, and can absolutely recommend him. Ole Høegh is constantly working on developing the product strategies and improving procedures in the company. Ole is a very creative and innovative person who is good at facilitating changes to business processes and gets people to grow and develop in their job.”

Mikkel Schnack
Sales Director, Websydian A/S